Kampagne

maxresdefault

GRATIS FEJLSØGNING OG OPTIMERING
HELE MAJ! VÆRDI 450.- KR.

Er din Mac eller Windows computer blevet sløv med tiden?
Opføre den sig mærkeligt? Mistanke om virus? Måske tænder den slet ikke? – Ingen panik!

Vi mener ikke der er nogen grund til, at din computer skal være langsommere i dag, end dengang du købte den. Med vores gratis fejlsøgning og optimeringsservice, vil du opleve en markant forbedring, hvad angår hastighed, funktionalitet og systemstabilitet, af din stationær eller bærbare computer – uanset producent.

Kom ned med din Mac eller Windows computer, og få lavet en omfattende forårs rengøring som inkludere fejlsøgning, samt optimering af hele dit styresystemet. Helt gratis!

Hvad indebære gratis fejlsøgning og optimering af min computer?

Alle software relateret fejl, som mangelfuld system og sikkerhedsopdatering, fejl i registreringsdatabasen, Virus, Spyware og Malvare fjernelse m.m. hører til optimering og er derfor gratis.

Alle hardware relateret fejl som kræver udskiftning, sender vi her om et skriftligt tilbud på reparationen, inkl. delen der skal udskiftes.

Vi udskifter ikke noget på din computer, før du har accepteret vores skriftlige tilbud.
Ønsker du ikke at gøre brug af tilbuddet, så er det helt okay! Så har du i det mindste undersøgt mulighederne og om det kan svare sig at få den repareret eller udskifte til en ny.

Med ekspertisen og værktøjerne til hurtigt at fejlfinde og optimere din Mac eller Windows computer, står du tilbage med din computer, som ikke bare virker igen, men også er hurtigere og bedre end før!

OBS: For at gøre brug af vores gratis fejlfinding og optimering, skal du bestille tid ved at klikke på – Ja tak!
Der er begrænsing på max. 75 enheder og max. 1 pr. kunde!
Først til mølle princippet!

Ja tak! – Lad mig spare 450,- kr. på fejlsøgning og optimering af min computer.

Frustrationen ved at sidde og vente på en langsom computer, er fuldstændig ulideligt,  især hvis den opføre sig mærkeligt eller slet ikke vil tænde. Heldigvis er der råd for det! Med vores gratis fejlsøgning og optimering af din Mac eller Windows computer, kommer du til at opleve en markant forbedring af hastighed samt systemstabilitet.

Når vi får din computer til indlevering, så kan du være rolig om at den er de tryggeste hænder i branchen. Du kan læse mere om hvilken omfattendestandarder, vi mener, bør indgå i en hvilken som helst fejlsøgning og optimering af bærbare og stationær computer.

Hvad gør i helt præcist ved min computer?

Vi laver en grundig fysisk rens af din computer for støv og smuds, som kan være årsag til overophedning og fejl

En af de mest oversette fare for computer nedbrud i dag, er synderne støv og cigaretrøg. De er blandt de hyppigste årsager til at computere, bliver overophedet og pludselig lukker ned.
Komponenter brænder sammen fordi faneblæserene er smudset til og resultere i dårlig ventilation. På vores ESD-sikret værksteder er vi i stand til at betjene optil 24 maskiner på engang.
Så snart vi modtager en computer på samlebåndet, og opdager med den mindste smuds, laver vi en fysisk rensning. Dette er vores pegefinger regel nr. 1 hvis man er i stand til selv at rense sin computer. Uden tvivl.
Men her gør vi det for dig og du får en computer tilbage som ikke kun larmer mindre end før, men vigtigst af alt, hellere ikke er i fare for hverken dine data, komponenter der brænder sammen.
For ej at glemme din overophedet bærbar på dine lår – inden du indleveret den hos os!

Vi laver en grundig skanning af din computer for alle Virus, Spyware og Adware inficeringer og fjerner dem på den rigtige måde

Oplever du at din computer er inficeret med virus eller adware? Er der en masse irriterende popup-vinduer og underlige og mystiske search-bars der får dig hen til de mærkeligste og skumleste afkroge af internettet? Så er din computer inficeret!

Måske har du selv kastet dig ud i at bekæmpe disse Virus, Spyware eller Adware angreb, men uden held? Ingen panik!

Vi skanner alle maskiner grundigt for alle hardware software inficeret filer, med vores omfattende sikkerhedsprocedure, der sikre at alle Virainficeret filer fjernes engang for alle.

Den mest sikrer måde at effektivt bekæmpe disse infektioner til bunds er i fejlsikret tilstand
Fejlsikret tilstanden tillader kun systemet nogle få og basale programmer, at være tilgængelige. Det betyder at de inficeret filer og programmer som er på din computer, er deaktiveret  og antiVirus-programmerne kan derfor udføre deres arbejde optimalt.

Vi anbefaler, hvis man selv vil gøre det:
Download dit foretrukne antiVirus program. Gem dem på en tom USB disk. Genstart din computer i fejlsikret tilstand. Sæt den i din computer og installer programmet. Når programmet er installeret, køres de grundige og komplette skanninger, også kendt som boot-time scan.

Boot-time scanninger kan godt taget tid at udføre, men det er umagen værd.

Spørger dit antiVirus program dig, om lov til at genstarte for at kører skanningen færdig, følger du instrukserne og trykker ja!
Boot-time scanninger går dybere og scanner hardwaren (RAM, CPU, GPU samt bundkortet) inden din computer åbner op for Apple eller Windows logoet.

Måske tænker du, kan hardwaren i min computer også blive inficeret? Det korte svar. JA!

Tip: Du kan også ved installation af antiVirus programmet give det lov til på forhånd, at permanent fjerne de inficeret filer den finder og at den gerne må lave boot-time scanninger hvis den finder det nødvendigt.

Vigtigt: Husk at slå alt netværksforbindelse fra på maskinen inden, hvis du selv begiver dig ud det.
Ellers gøre vi det jo for dig!

Vi fremtidssikre din computer mod fremtidige Virus, Spyware og Malware angreb samt firewallopsætning

Vi installere og optimere dit styresystem med de Virus og beskyttelses software, vi til dagligt bruger og dermed anbefaler.
De er super brugervenlige og kører fuldautomatisk. Du skal ingenting fortage dig i fremtiden, vi sætter dem op, så du har optimal sikkerhed 24/7.
Din computer kommer til at være sikret mod hacker angreb både når du surfer, læser mails, eller installere apps.
Det betyder at når du får din computer igen, kan du roligt og trygt sove om natten.
Den vil være sikret med en fuld automatisk sikkerhedskerne, der yder top sikkerhed, med minimal kernekræft forbrug.

Bonus: Programmer er gratis og bruges af alle professionelle i branchen.

Vi henter de nyeste sikkerhedspakker samt opdatere dit styresystem

Styresystemer har alle børnefejl og ofte når der kommer nye opgraderinger. Disse bugfejl udnytter hackere til at få adgang til dine filer på din computer, tablet eller smartphone.
Der er en grund til de kaldes kritiske sikkerhedsopdateringer. For eksempel oplever vi at, kunder alligevel glemmer at hente dem, eller faktisk slet ikke klar over vigtigheden af dem, og derfor har slået dem fra.
Uden at skænke det en tanke, det er ret foruroligende. Når du får din computer igen efter den har været til optimering hos os, så kan du igen sove roligt og trygt om natten.
Vi har nemlig optimeret dit operativsystem for korrupte .dll (vigtige operative filer som er alt afgørrende for styresystemets funktionalitet.
Din computer vil være sat op til automatisk at hente alle nødvendige og kritiske sikkerhedsopdateringer. Og slette de gamle.

Vi booster systemhastigheden på din computer, så din opstart og lukketid optimeres markant, ved at fjerne Bloatware og præinstalleret software

Har du Mac OS X, Win 8.1 eller Win 10? Så er din computer hastighed påvirket negativt, og uden at du måske helt er klar over det!

Dit system er super presset, hvis du spørger os.

Årsagen er at Apple og Windows er forretninger, ligesom computer producenterne. Så tænker de kun i profit og derfor præinstalleret en masse ubrugelige trejde-parts apps i deres operativsystemer og computere.
Disse unødvendige programmer som vi på ingenmåder har brug for. Opsamler derimod information om os til at målrette marketing i mod os.

Udover de store mængder unødige system ressourcer, som druknes i baggrunden af disse programmer. Sidder vi tilbage og total uvidende og undre os over hvorfor det går så langsomt.
Med tiden vender vi os til det og tror at sådan er det bare er sådan.

Nej sådan skal det ikke være, hvis du spørger os eller andre i faget . Vi anbefaler alle kunder, at man systematisk fjerner og deaktivere alle de steder hvor sporringsfunktioner er aktive samt man systematisk fjerner disse trejde-parts apps.
Dog vil man opleve at det ikke er alle Bloatware programmer som man fjerne lige umiddelbart. Det er fordi PC producenter installere disse Bloatware, inde i selve hardwaren og motherboardet.
Disse kan være svære at identificere og få fuld adgang til, uden kyndig og professionel ekspertise.

Bloatware som er præinstalleret på alle non Signatuere PC´ kan forklæde sig som trialware eller prøveprogrammer. De fleste er oftes uskyldige og lige til at fjerne, hvis man gider at bruge tid på det, da der er mange.
De fleste Bloatware kan afinstallere og dette vil ikke påvirke dit system.

Hvad er Signature PC?

Signature PC´erne er Microsofts ekslusive produktlinie.

Her er alle computer helt fri for tredje-parts software. Microsofts påstår at deres Signature computere er optil 104% hurtigere og lukketiden er 35% hurtigere. Det jo ret vildt!

For ikke at nævne en forlængelse af batteriet på bærebare modellerne…

Signature computer betyder, at du får en computer, der er fuldstændig ren for producenternes evindelige “crapware”, som gør din computer langsommere. Modellerne koster os det mere.

Men du behøves slet ikke at investere i en Signature computer. Din nuværende computer har alt den kernekraft du har behov for. Den trænger bare til en kærlighånd!

Lad os booste og frigøre dit styresystem, så du kan få fornøjelsen af et eje et optimeret og performence boostet styresystem. Der burde have været sat op sådan fra starten af.

Du kommer til at nyde den ekstra Power, efter der blevet frigjort alle de systemressourcer, efter en kærlig og omfattende systemoptimering, i en af dine lokale HelpMyPC service center.

Jeg har lidt flere spørgsmål?

Mister jeg mine data?

Nej bare rolig – du mister ingen af dine data. Hvis din computer har behov for en ny harddisk, fordi den gamle er stået af, eller du ønsker en af de nye og hurtige SSD harddiske, så laver vi en fuldbackup af den gamle, så alle dine data fra din gamle computer, bliver ført over på den nye.
Efterfølgende optimere vi den og sætter den den op for dig, så den er klar til brug – uden at skal bekymre dig om Virus og hacker angreb m.m.

Hvad hvis min computer har hardware fejl som skal udskiftes?

Viser det sig at der er fejl i en af hardware komponenterne, kontakter vi dig herom med et skriftligt tilbud. Vi reparere ikke noget på din computer, før du har accepteret vores tilbud!

Hvorfor tilbyder i det gratis i maj måned, når det normalt koster 450,- kr.?

Det er heller ikke noget vi normalt gør.

En så omfattende service som vi yder ved en fejlsøgning og optimering tager tid og kræver vores fulde fokus!

Derfor har vi også en begrænsning på max. 75 efter først til mølle princippet.

Tilblivelsen for kampagnen kommer af, at vi gerne vil fejre vores nye hjemmeside, som vi faktisk er pave stolte af. Her kan du finde alt den information du har brug for, hvis uheldet skulle være ude med en af dine computer eller håndholdte enheder. Du kan også blive klogere på din Mac eller Windows computer, samt hvad du selv kan gøre med omfattende guides og blog i et let forståligt sprog.

Det kan måske lyde som en kliché, men vi har ikke lavet andet siden 2006 og kan mærke på vores kunder, at vores standarder og ydelser går en tand længere end vores kollegaer i branchen.

Det er en af grundende til at alle vores kunder er tilbagevende kunder.

Ja tak! – Send over til tidsbestilling (Gratis fejlsøgning værdi 450.- kr)

Mangler vi noget?

Ring os op og oplev branchens bedste kundeservice – uanset problemets omfang.

70 34 50 96