Fjernsupport

Nemt og enkelt

Vores fjernsupport funktion er til dig som ikke har mulighed for at indlevere din Mac eller Windows computer ned i butikken. De mest gængse software relateret problemer som Virus, Spyware, Malware, fil oprydning, driver, sikkerheds opdateringer samt optimering. Kan alt sammen ordnes igennem fjernsupport funktionen. Det betyder at du kan sidde hjemme i din stue med en kop kaffe, alt i imens vi servicere og optimere din computer. Du har også mulighed for at have os i røret samtidigt. Vi yder fjernsupport gennem TeamViewer som er brugervenligt.

Fordelen for dig er at du slipper for at skulle pakke din computer ned for at indlevere den i butikken.

Service

Pris

MAC/IT Fjernsupport Erhverv Kr. 600 pr. time
MAC/IT Fjernsupport Privat Kr. 600 pr. time
Fjernsupport (Inkl. tlf support) Kr. 500 pr. time

Remote Support

Med MacVision Consulting Remote Support får du hjælp til din computer, uden vi er fysisk til stede i din virksomhed. Med din tilladelse logger vi os ind på din computer via internettet. Det foregår ved, at du via et link indtaster en pinkode, der giver os adgang til at se dit skærmbillede og din computer.

På den måde får vi mulighed for at fjernstyre din computer og afhjælpe dine akutte problemer, mens du kigger på – og det helt uden, du skal betale for kørsel og vente på, at teknikeren når frem. Metoden bruger vi typisk til at afhjælpe softwarefejl, installation af software, opsætning af e-mail m.m.

Når problemet er løst, logger vi ud igen og kan ikke logge ind, før du giver os tilladelse til det og indtaster en ny pinkode.

Hvordan virker Remote Support?

Når teknikeren er logget ind på din computer, kan du altid selv følge med i, hvad han foretager sig, og du kan til enhver tid afbryde supporten, hvis du ønsker det.

MacVision Consulting Remote Support kræver, at du på forhånd laver en aftale med en af vores teknikere. Hvis han vurderer, at dit problem kan løses med Remote Support, sørger han for, at du får tilsendt den pinkode, du skal bruge, når du giver os adgang til din computer.

Fordele ved Remote Support

Når vi udfører Remote Support, kan vi se nøjagtigt det samme som du kan, på din computer. Det gør det nemmere for dig at forklare problemet, og det gør det nemmere for os at forstå og løse opgaven.

Med MacVision Consulting Remote Support kan vi hjælpe dig med dine software problemer uanset, hvor du befinder dig i landet – eller i verden. Og det helt uden det koster noget i transport omkostninger. Herudover kan vi som oftest udføre opgaven hurtigere, end hvis du skal have en tekniker på besøg i virksomheden, og vi vil under alle omstændigheder forsøge at løse opgaven hurtigst muligt.

Sådan gør du

Når du har lavet en aftale med en af vores teknikere, kan du bruge et af følgende links til at logge ind på Teamviewer. Herefter indtaster du pinkoden, som du får af teknikeren – og så er vi klar til at løse opgaven, så du kan komme videre med dine egne opgaver.