Bærbar reparationer

Har du problemer med din Windows bærbar eller Apple MacBook?

Så er du kommet til det rette sted! Vi er eksperter i at fejlfinde og reparerer alle bærbare modeller, uanset producent – og vi kan også hjælpe dig.

Om du bruger din bærbare computer til at shoppe, skolearbejde, hjemme brug, spille spil, eller for at holde din virksomhed kørende – er det selvfølgelig super vigtigt, at den fungerer optimalt, når du har allermest brug for den!

Vores kompetente fagpersonale er uddannet IT-supporterer og certificeret reparatører i Windows og Apple Mac computer. Vi benytter os af nogle af branchens bedste fejlfindingsværtkøjer, til Windows og Mac OSX styresystemer.

Vi tilbyder hardware og software support til:

 • MacBook
 • MacBook Air
 • MacBook Pro
 • MacBook Pro Retina
 • Samt alle Windows baseret bærbare

Vi har ekspertisen og de rette værktøjer til at diagnosticere og reparere alle eventuelle problemer, du end måtte opleve med din bærebare computer.

De mest almindelige bærbare og laptop reparationer vi udfører er:

 • Udskiftning af harddisk
 • Udskiftning af skærm
 • Udskiftning af tastaturer efter væskespild
 • Reparation af lade stik – defekt AC adapter
 • Udskiftning af batterier
 • Opgradering af ram
 • Backup af data
 • Installation af operativsystem og software
 • Backup af data
 • Installation af operativsystem og software

Hvordan forgår det?

Når du indlevere din bærbare Windows eller Mac computer, hos din lokale Helpmypc Service Center, kan du være sikker på at vi kan hjælpe dig!

Vi laver en grundig diagnosticering, hvor vi tester hardwaren og softwaren for fejl. Herefter modtager du en udførlig fejlrapport samt et tilbud på reparationen.

Vi laver ikke noget på din enhed, før du har accepteret vores tilbud.

Kører din bærbar langsomt? Er den evigheder om at starte eller indlæse programmer?

En af de mest almindelige årsager til en langsom computer, er de unødvendige softwareprogrammer og filer der kører i baggrunden, ved hjælp af systemressourcer. Disse er unødige og optager plads på harddisken. Som tiden går akkumulerer din computer softwareprogrammer, opdateringer, cookies og midlertidige filer, som din bærbar computer ikke længere har brug for.

Andre mulige årsager til et langsomt styresystem kan være virus, software korruption (beskadiget fil) eller hardware relateret fejl. En af de mest almindelige hardwarefejl, der gør computeren langsom, eller får den til at fryse, kan være beskadiget eller en dårlig harddisk. I så fald vil den bedste løsning være at sikkerhedskopiere dine data og overføre den til en ny harddisk. Vores anbefaling er at der udskiftes til de nye og hurtige SSD harddiske.

Vi tilbyder total oprydning og optimering af dit styresystem, samtidig med de nyeste sikkerhedsopdateringer hentes, hvortil vi fremtidssikrer din bærbare computer mod virus og malware angreb ved, at installere antivirus program.

Opgradering af styresystem og vedligeholdelse

Har din bærbar computer det nyeste styrestem? Vi anbefaler altid, at man overholder de anbefalede sikkerheds opdateringer, der udbydes af producenterne. Dels for ydelsens skyld, men også af sikkerhedsmæssige årsager. Systemer som ikke er ”up to date”, er i større fare for eksempel virusangreb m.m. end systemer der er fuldt opdateret.

Vi kan hjælpe dig med at opgradere til det nyeste styresystem, samt hente og opdatere alle programmer og driver. Derved kan din bærbar computer igen fungere optimalt. Vi tilbyder fuld backup af alle dine data inden, så du ikke mister nogle af dine vigtige data.

SSD opgradering = Turbo hastighed

Hvis du ønsker en markant hastighedsforøgelse, bør du overveje at opgradere til en Solid State Drive Hard Drive. Også kendt som SSD i daglig tale. Disse harddiske er uden bevægelige dele, hvilket gør dem meget hurtigere, end de gammeldags spoleharddiske. Ydermere bruger de væsentligt mindre strøm.

Vi anbefaler at sikkerhedskopiere dine vigtige filer, og efterfølgende lave en frisk geninstallation af dit Windows eller Mac OSX styrestem.

Backup

Vi kan også hjælpe dig med at bevare dine vigtige data ved at sikkerhedskopiere hele din computer, eller bare dine datafiler som billeder, dokumenter, musik og e-mail.

Har du spørgsmål?

Står vi klar ved telefonerne til at give dig branchens bedste kundeservice.

70 34 50 96